Què faig?

           Quan ens fem conscients de que les emocions són tan importants estem fent el primer pas. Quan alguna cosa no funciona correctament afecta a tot el demés. El cos es un tot. De la mateixa manera que tots som diferents, cada persona ha de treballar la seva sanació per diferents camins, en aquest cas sempre respectant la natura.

            Prendre consciència doncs, és imprescindible. Obrir el cor, permetre que sorgeixin els nostres sentiments, compartir els pensaments amb el terapeuta. Sovint només verbalitzant els nostres problemes, ja traiem una part molt important. Allò que s’havia transformat en un mal de cap, una migranya, una contractura, una lumbàlgia, insomni... comença a perdre consciència, a desfer-se. Després d’un primer anàlisi fet de manera informal, valorem per on continuar.

            A més, en una primera sessió fem un massatge Energètic per harmonitzar els diferents centres vitals del nostre cos, mitjançant Reiki. A les successives sessions, tenint en compte l’evolució, anirem fent servir aquella o altres tècniques per a reforçar i sanar aquells punts que requereixin més atenció. La sanació és evolutiva, per tant anem adaptant la teràpia als progressos. Digitopuntura, Reflexologia, Flors de Bach (descrites detalladament en un altre apartat), o un senzill massatge relaxant, són algunes de les tècniques que fem servir.

            Però el més important ho fem cada un de nosaltres cada dia. Per això també, si cal, aprendrem senzilles tècniques de respiració, de relaxació, de meditació, per a que el restabliment de la salut vagi més enllà de l’espai de la consulta.