Flors de Bach, el miracle de la natura.

 

Les Flors de Bach són un sistema terapéutic que actua a nivell energétic arribant a tots els nivells: físic, mental i emocional. Amb aquesta teràpia s'aconsegueix benestar, reequilibrant els camps energétics mitjançant l'aportació d'Energia.

El Dr. Bach va ser un gran investigador, a més de metge i homeópata. Va experimentar amb diverses flors silvestres de la regió de Gales, a la Gran Bretanya, d'on ell era originari, fins trobar 38 "remeis naturals", cada un amb propietats curatives per a diferents problemes emocionals. A aquestes 38 flors li diem Flors de Bach.

Aquestes 38 esencies estan dividides en 7 grups temàtics:

- per a la por

- per a l'incertessa

- per a la manca d'interés en les circumstàncies actuals

- per a la solitud

- per els susceptibles a influencies alienes

- per al desànim i la desesperació

- per els que senten una excesiva preocupació pel benestar dels altres

Cada una de les 38 eséncies té la seva própia fercuéncia vibratoria y es correspon amb una característica o estat emocional en particular.

Les Flors de Bach es poden fer servir amb altres tractaments médics y com a complement d'un procés psicoterapéutic, per a potenciar els seus efectes.

Les Flors de Bach no tenen efectes secundaris, les poden prendre bebes, embarassades, gent gran i són compatibles amb qualsevol altre tractament o teràpia.